VI VÄXER!

Om VONROC

VONROC är ett av de snabbast växande e-handelsföretagen i Nederländerna och var en av pionjärerna i branschen när det gäller direktförsäljning till konsument. På ett disruptivt sätt levererar VONROC internationellt tilltalande och prisvärda produkter för gör-det-själventusiaster och hem och trädgårdsälskare. Sedan starten 2017 har VONROC´s försäljning snabbt expanderat från Nederländerna till att nu omfatta mer än 15 länder över hela världen. Med kontor i Zwolle och Shanghai samarbetar VONROC med över 14 olika nationaliteter.

Vår slogan är "Build Your Future" och det återspeglas inte bara i våra produkter, utan i allt vi gör; hur vi packar, hur vi hanterar returer, garantier och genom vår egen stiftelse: RocYourPlanet. RocYourPlanet stödjer miljöprojekt i alla länder där vi är verksamma.

Build Your Future" representerar också vårt team och din framtid. Alla är en del av teamet och tillsammans bidrar vi till framgång, och alla delar med sig av denna framgång, liksom den glädje vi har tillsammans.

Vi letar efter talanger för att ytterligare forma detta stora äventyr med oss. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Ansök nu!

Kundtjänst

- Customer Service Sweden and Denmark

 

Finns det för närvarande ingen ledig tjänst?

Du kan alltid skicka en öppen ansökan! Skicka ditt CV och personliga brev till: hrm@vonroc.com

© VONROC 2023