LEVERANS

Bestäm var och när du vill att din försändelse ska levereras till dig via ”Predict service” av DPD. Ett meddelande eller email kommer att skickas till dig dagen innan din leverans med en leveranstid med ca 1 timmes noggrannhet. Med DPD behöver du inte sitta hemma och vänta på ditt paket!

 

FRAKT OCH FRAKTKOSTNAD 

För att erbjuda bästa möjliga service så skickar vi alla våra försändelser via ”DPD Parcel Service” med deras unika PREDICT service.


Fraktkostnad

Fraktkostnaden framgår klart och tydligt när du lägger din order.

För en order under 500 kr är fraktkostnaden till Sverige 50 kr.
För en order över 500 kr är fraktkostnaden inkluderad i totalpriset och kommer utan extra kostnader.

 

LEVERANS OCH LEVERANSTIDDER 

Direkt efter att du lagt en order så konfirmeras din order med ett e-mail. Du kan följa vad som händer med din order under hela processen via länken ”track & trace”. Din order kommer att levereras från vårt lager och vara hos transportören inom 1-2 arbetsdagar och levereras till din adress påföljande dag. Den förväntade leveranstiden till din adress är mellan 2-4 arbetsdagar. Om du inte är hemma kommer försändelsen att levereras till en granne eller påföljande dag. Om du använder PREDICT service från DPD så kommer vi att kvällen innan leverans skicka ett e-mail eller textmeddelande om att leveransen kommer att nästkommande dag, samtidigt som du får en Track&Trace kod. På själva leveransdagen kommer du att få ett leveranstidsfönster på 1 timme samtidigt som du kan följa din leverans via DPD spårningsfunktion. Om du inte kan vara hemma den aktuella tiden, kan du senast en timme före ditt leveranstidsfönster, ändra till nytt datum eller adress.
De ändringar du kan göra är:

  1. Ändra datumet till annan leveransdag
  2. Leverera försändelsen till en ny adress (nästa dag)
  3. Leverera försändelsen till ett DPD utlämningsställe (nästa dag)
  4. Ge DPD tillåtelse att leverera försändelsen till ett säker ställe som du själv väljer, t.ex. en granne

 

Leverans till öar

För leverans till öar utan fast broförbindelse ombes du ange leveransen till godsmottagningen i hamnen på fastlandssidan. Här ifrån ansvara du som kund för mottagning av produkten samt frakt och eventuell fraktkostnad från fastlandshamnens godsmottagning vidare till önskad slutdestination. Är du osäker på om vi kan leverera till dig? Då är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst.

© VONROC 2023