TILLSAMMANS BYGGER VI EN BÄTTRE FRAMTID

VONROC står för ROC-SOLID elverktyg. Kvalité till ett rimligt pris. VONROC hanterar hållbarhetsfrågor bättre och mer effektivt än de traditionella elverktygsmärkerna.

Vi analyserar kontinuerligt hela processen och försöker utelämna allt onödigt miljöskadligt material och aktiviteter.

1. Vi använder 100% bruna kartonger utan massa färgglada tryck.

2. Vi har medvetet valt att inte leverera våra maskiner i de gammeldags plastlådorna. Vi har istället utvecklat en speciell VONROC verktygsväska för att enkelt kunna förvara maskinerna + tillbehör.

3. Vårt mål är att minimera rörelser och transporter av enskilda paket, varje transport kostar bränsle och orsakar koldioxidutsläpp.

 

Det som nämns ovan är inte det enda vi gör. Vi tar steget längre och gör våran del genom att donera till olika miljörelaterade välgörenhetsorganisationer. Hur tänker du? Registrera dig för VONROC´s nyhetsbrev och vi donerar 10kr till ”ROC YOUR PLANET FOUNDATION”.

 

Vad är ROC YOUR PLANET FOUNDATION?

ROC YOUR PLANET FOUNDATION är en stiftelse som stödjer lokala projekt och organisationer med fokus på att skapa en bättre värld.

Att kämpa tillsammans för en bättre och renare planet är viktigt för ROC YOUR PLANET´s vision. Temperaturerna stiger och orsakar förändringar på vår planet som hotar alla aspekt av våra liv. Från maten vi äter till vattnet vi dricker till luften vi andas in.

Därför stöder ROC YOUR PLANET lokala projekt över hela världen som strävar efter en bättre planet för alla människor som lever på den, för tillsammans kan VI BYGGA EN BÄTTRE FRAMTID.

Tillsammans med ROC YOUR PLANET FOUNDATION

Vad kommer ROC YOUR PLANET FOUNDATION att göra?Varje kvartal kommer en av våra anställda att välja ut tre goda ändamål. För att ge är roligare än att ta emot!

Alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer varje kvartal få möjlighet att rösta på sin favorit. Hela beloppet kommer att doneras till en välgörenhetsorganisation som teammedlemmen väljer, sedan överlämnar även teammedlemmen checken.

 

Du blir medlem, vi donerar 

För varje ny prenumerant på vårt nyhetsbrev donerar vi 10kr till ROC YOUR PLANET FOUNDATION. På lång sikt hoppas vi kunna välkomna tusentals nya medlemmar och på så sätt göra ett betydande bidrag tillsammans. För mer information, besök www.rocyourplanet.org

 

© VONROC 2023