OM VONROC

VONROC är ett ungt och ett av de snabbaste växande e-handelsföretagen i Nederländerna. VONROC levererar produkter för Gör-Det-Självaren och för trädgårdsentusiasten genom en ”Direkt till kunden” (D2C) – modell. VONROC grundades 2017 och är nu aktiv i tio länder i Europa. Vi arbetar med nio olika nationaliteter från vårt kontor i Zwolle och Shanghai.

Vår ambition är stor och vi kommer att starta upp i fem nya länder 2021 och vi vill ta in flertal nya produkter på marknaden som kommer att tillfredsställa våra kunder. Vi vill göra detta på smarta och innovativa sätt där dataanalys och ICT har en viktig roll.

Vår slogan är ”Bygg din framtid” och det återspeglas inte bara i våra produkter utan i allt vi gör: Hur vi packar, hur vi hanterar returer och garantier och genom vår egna foundation: RocYourPlanet. RocYourPlanet stödjer miljöprojekt i alla länder där vi är verksamma.

Bygg din framtid står också för vårt team och din framtid. Alla är en del av laget och tillsammans säkerställer du framgång och alla delar i denna framgång, vi delar också allt det roliga vi har tillsammans. Vi pratar inte om varandra utan med varandra. Detta gör att du kan växa som ett team men också som person.

 

 

VÅR PLANET, VÅR FRAMTID.

Hållbarhet ligger i VONROC´s vision. Vår vision och mål är att vara hållbara, miljövänliga och effektiva i allt vi gör. Detta är något som tyvärr många traditionella elverktygs märken tycks ignorera.

 

KORTASTE VÄGEN TILL KUNDEN 

Vi försöker att begränsa transporten av enskilda paket till ett minimum. Varje transport kostar bränsle och orsakar koldioxidutsläpp.

Leverans: Som tillverkare så har vi valt att leverera våra produkter från fabriksgolvet direkt till din dörr. Det här är den kortaste vägen från tillverkare till konsument.

Returer: Vi förser våra maskiner med tydliga beskrivningar, specifikationer och foton så att du som kund i förväg vet vad du köper. Vi försöker hålla antalet returer så minimalt som möjligt.

Garanti: I de flesta fall så skickar vi en ny produkt direkt utan att be din returnera den gamla.

 

INGA FÄRGGLADA FÖRPACKNINGAR

Vi använder oss av wellpapp i våra kartonger utan en massa färgglada tryck för att reducera de skadliga effekterna på vår natur och miljö. Ändå är våra förpackningar snygga och som ett helt och hållet 100% e-handelsföretag så är det ett sätt att minska skadorna på vår miljö.

Efter moget övervägande har vi medvetet valt att inte leverera våra maskiner i några gammeldags plastlådor, varför tänker du? Först och främst kasseras de flesta fodralen och förpackningarna omedelbart vid leverans. För det andra så tar maskiner paketerade utan plastlådor ca 40% mindre utrymme, vilket leder till bränslebesparingar och en reduktion av koldioxidutsläpp.

Vi har istället utvecklat den speciella VONROC verktygs påsen "The VONROC tool bag" vilket gör att du enkelt kan förvara dina maskiner och tillbehör på ett och samma ställe.

OBS! Dom kan också nyttjas till förvaring av dina sneakers eller din laptop. 

 

 

© VONROC 2023