Trött på alla sladdar? Då är detta den perfekta batteridrivna vinkelslipen för alla dina jobb!

Denna 20V vinkelslip har en skiva med en diameter på 115mm. Tack vare storleken på skivan och att maskinen är lätt så blir den väldigt behaglig att arbeta med. Använd vinkelslipen för kapning av metall, ta bort rost eller kapa kakel. Denna vinkelslip är även perfekt för att kapa rör!

VONROC VPower 20V plattform – Vilken typ av batteri behöver du till din vinkelslip?

Denna vinkelslip levereras utan batteri och laddare. Detta för att maskinen ingår i VONROC VPower 20V Plattform, en batteri plattform för flera VONROC maskiner och verktyg. Som tillägg kan du beställa, antingen ett laddningsbart batteri på 2.0Ah eller 4.0Ah. Om du vill kombinera din vinkelslip med andra maskiner från VONROC VPower 20V plattformen så räcker ett batteri med snabbladdare. Beställ endast det du har behov av till ett överkomligt och konkurrenskraftigt pris! Arbeta tryggt och säkert med de rätta tillbehören.

Säkerhet i första hand

Säkerheten kommer alltid i första hand och därför finns det en skyddande skärm som är justerbar utan att behöva använda några verktyg. Gnistor kommer inte att träffa dig. Det justerbara handtaget har tre olika positioner (vänster, höger, över) och eftersom handtaget har ett mjuk grepp så kan du alltid ha optimal kontroll över slipen. Tack vare omstartsskyddet och säkerhetsbrytaren så förhindras en oönskad start. I stort sett så passar alla skivor med en diameter på 115mm denna maskin. Välj en diamantskiva när du vill skära eller kapa sten eller kakel. Använd ett slip set när du ska slipa olika material och jämna till svetsfogar och metaller och att använda en kapskiva är perfekt för kapning av metall rör.

Vad innehåller förpackningen?

AG501DC vinkelslip levereras i en låda utan några färgglada tryck. 

Innehåll:

  • 1x Vinkelslip AG501DC (OBS! batteri och laddare ingår ej)
  • 1x Sidohandtag för flexible användning
  • 1x Skiftnyckel
  • 1x VONROC verktygspåse
  • 1x VONROC medlemskort

Mer information
EAN Code8717479072156
SKUAG501DC
Power input20V
Mains voltage20V
No load speed8000/min
SpindleM14
Disc diameter115mm
© VONROC 2024