Universell ”all-round såg” för gör det själv hantverkaren

Behöver du beskära dina träd eller buskar i din trädgård? Eller kapa en bit metall eller PVC rör? Från och med nu behöver du inte leta efter en förlängningssladd. Möt VONROCs batteridrivna tigersåg. Denna kraftfulla tigersåg är tillräckligt smidig för att utföra jobb på de mest svåråtkomliga ställen. Det är en ideal såg för att utföra diverse arbeten både inomhus och utomhus.

VONROC VPower 20V plattform – Vilken typ av batteri behöver du till din Tigersåg?

Denna batteridrivna tigersåg levereras utan batteri och laddare. Detta för att maskinen ingår i VONROC VPower 20V Plattform, en batteri plattform för flera VONROC maskiner och verktyg. Som option kan du beställa ett utbytbart batteri på 2.0Ah eller 4.0 Ah. Om du vill kombinera denna såg med andra verktyg från VONROC VPower 20V plattform, så är ett batteri och laddare tillräckligt. Välj bara det du behöver, och det till ett förmånligt pris. Arbeta säkert och effektivt med rätt sågtillbehör.

Justerbar basplatta, smart funktion för säker användning

Den i metall tillverkade basplattan längst fram på sågen är justerbar. Därutöver så är tigersågen utrustad med en LED-belysning så att du har en god uppsikt på sågbladet för att kunna göra en säker och snabb kapning. Säkerhet är viktigt: säkerhetsbrytaren förhindrar att maskinen oavsiktligt går igång. Behov av att byta blad? Enkelt! Sågbladen kan bytas utan att några specialverktyg behöver användas.

Den i metall tillverkade basplattan längst fram på sågen är justerbar. Därutöver så är tigersågen utrustad med en LED-belysning så att du har en god uppsikt på sågbladet för att kunna göra en säker och snabb kapning. Säkerhet är viktigt: säkerhetsbrytaren förhindrar att maskinen oavsiktligt går igång.. Behov av att byta blad? Enkelt! Sågbladen kan bytas utan att några specialverktyg behöver användas.

Vad innehåller den miljövänliga förpackningen?

RS501DC tigersåg kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. Förpackningen innehåller också en användbar verktygspåse till att förvara ditt verktyg samt ett VONROC medlems kort.

Innehåll:

  • 1x RS501DC tigersåg (OBS! VPower 20V batteri och laddare ingår inte)
  • 1x HCS sågblad för trä, längd 150mm, 11 TPI
  • 1x HCS sågblad för metall, längd 150mm, 25 TPI
  • 1x VONROC Verktygspåse
  • 1x VONROC Medlemskort

Mer information
EAN Code8717479072071
SKURS501DC
Max. saw capacity in wood100mm
Max. saw capacity in steel10mm
Max. saw stroke22mm
Mains voltage20V
Mitre cut adjustment0-45°
Power input20V
No load speed0-2800/min
© VONROC 2024