Tapetborttagare 2000W – 4.5L behållare och 3.5m slang

Du sparar:
609,00 kr Inkl. Moms
Fortfarande 10+ i lager

Bli av med din gamla tapet!

Flyttar du eller renoverar du ditt nuvarande hem och behöver du ta bort en stor mängd tapet? Låt då VONROC WS501AC gör jobbet åt dig! Inköpspriset är nästan lika med priset för att hyra en tapetsteamer. Den viktigaste och största skillnaden är att tapetsteamern nu är din, du slipper att ta den fram och tillbaka från uthyraren. Du betalar bara inköpspriset en gång och sen kan du ta bort hur mycket tapet du vill.

Hur funkar tapetbortagaren?

En tapetborttagare går på ånga. Det är därför det även kallas för tapetsteamer. För att maskin ska genera ånga så tillsätter du helt enkelt bara vatten, du behöver inte använda några miljöfarliga kemikalier. Om du håller steamern med ena handen och din tapetskrapa. Du börjar med att ånga en yta i 15 -20 sekunder, efter så kan du använda skrapan för att ta bort den lossade tapeten. Undertiden kan du flytta steamern och börja på nästa yta. Ditt arbete blir effektivt och du kommer vara klar på nolltid!

Viktigaste delarna med tapetborttagaren:

  • Vattentanken: Tapetsteamern är utrustad med en vattentank, du fyller enkelt tanken med kranvatten. Värmeelementet kommer koka vattnet så att du får ånga. VONROC tapetsteamer har en tank på 4.5 liter och med full tank så kan du arbeta i cirka 75 minuter.
  • Anslutning och slang: VONROC Tapetsteamer går på el och har en 2m lång strömkabel. Slangen har en längd på 3,5m du ansluter slangen mellan tanken och ångplattan. Tack vare den långa slangen så har du stor rörelsefrihet under jobbet. En till fördel med detta är att maskinen kan stanna på marken medans du arbetar på en stege.
  • Ångplattan: Ångplattan är utrustad med ett handtag så att du enkelt och smidigt kan flytta plattan längs arbetsytan.

Tips:

  • Är det bara dina väggar som ska behandlas? Då rekommenderar vi att du täcker över ditt golv och alla andra möbler runt om. När du arbetar med en tapetsteamer så fuktas rummet och droppar eller ånga kan hamna på golvet eller möbler.
  • Det är bäst att inte ånga för stor yta samtidigt, applicera tillräckligt med ånga så att pappret lossnar i ett stycke. Om du ångar en för stor yta så förångas fukten innan du har kunnat lossa tapeten.
  • Det är viktigt att ha en ordentlig tapetskrapa eller kniv i närheten för att ta bort den lossade tapeten.
  • Lämna inte den lossade tapeten på väggen för länge. Limmet kan härda och få tapeten att fastna på väggen igen. Ha en skräppåse till hands så att du kan ta undan den lossade tapeten direkt.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

WS501AC Tapetborttagare kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck.  Förpackningen innehåller en praktisk återanvändbar verktygspåse för att förvara din maskin i samt ett VONRO medlems kort.

Includes:

  • 1x VONROC WS501AC Tapetborttagare
  • 1x VONROC Verktygspåse
  • 1x VONROC Medlemskort

 


Mer information
EAN Code8717479085736
SKUWS501AC
Power input2000W
Mains voltage230-240V
Frequency50Hz
Tank volume4,5L
Working time75min
Hose3.5m
Power Cord length2m
Includes1x Wallpaper steamer - 1x VONROC Toolbag - 1x VONROC Member Card
WS501AC_MANUAL (7.57 MB)
© VONROC 2023