Polera, borra, gravera, slipa, kapa och putsa

Med CT502DC har du ett lätt kompakt multiverktyg till ditt förfogande. Maskinen väger endast 0,26kg och du kan ta det med överallt tack vare sin kompakta design och det inbyggda batteri. Detta kombinationsverktyg gör det möjligt för dej att utföra alla sorters detaljerade arbeten. Till exempel kan du använda maskinen för träarbeten, gravering eller tillverka juveler. Du kan också använda maskinen till att gravera in en märkning på din cykel eller till att ta bort rost.

Detta roterande multiverktyg har ingen sladd som kan skada eller störa dej i ditt arbete. Den här maskinen har 5 olika hastigheter och tack vare LED indikatorn kan du lätt se vilken hastighet du använder. I övrigt så har denna maskin en inbyggd LED belysning så att du exakt kan se vad du gör, även om arbetsmiljön är dåligt upplyst. Maskinen har en även en LED indikator som indikerar statusen på batteriet; efter endast 2-3 timmar är batteriet fulladdat igen.

Börja använda maskinen omedelbart tillsammans med ett 24-delars tillbehörspaket

VONROC roterande multiverktyg inkluderar ett 24-delars tillbehörpaket så att du kan börja nyttja verktyget omedelbart. Med dessa tillbehör kan du putsa, borra, kapa, polera och gravera. Tack vare det universella 3,2 mm infästningen kan du använda ditt roterande multiverktyg till många olika typer av tillbehör. Dock måste dessa ha en axel på 3,2 mm.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

CT502DC multifunktionsverktyg kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck.  Förpackningen innehåller en praktisk återanvändbar verktygspåse för att förvara din maskin i samt ett VONROC medlemskort.

Innehåll:

  • 1x CT502DC multiverktyg 8V
  • 1x Verktygshållare (3,2mm) monterat på maskinen
  • 1x Laddare
  • 24-delars verktygstillbehör
  • VONROC Verktygspåse
  • VONROC Medlems kort

Mer information
EAN Code8717479076192
SKUCT502DC
Power input8V
No load speed5000-25000/min
© VONROC 2023