En såg med alla de viktiga funktionerna

En utmärkt kap- och geringssåg med alla de viktiga funktionerna som en såg skall ha. Denna VONROC kap- och geringssåg har stor kraft, i kombination med noggrannhet och precision. En enastående maskin till bra pris. Maskinen är utrustad med spårlinjesystem, vilket ger en synlig och rak såglinje. Detta betyder att du kan utföra ditt arbete med yttersta precision. Tack vare den integrerade LED-belysningen, så kan du utföra ditt arbete även vid dåliga ljusförhållanden. Ditt arbetsstycke kommer att vara väl upplyst. MS502AC startar smidigt tack vara de mjuka startsystemet. Detta förhindrar att den mycket kraftfulla 2000W motorn startar för snabbt. Elektroniken för mjukstart på den här kapsågen är en unik funktion i den här prisklassen.

Från och med nu, kommer du att utföra dina arbeten både fortare och mer effektivt

MS502AC kap- och geringssåg har justerbara funktioner. En stor fördel av detta är att du enkelt och säkert kan såga långa brädor till rätt längd. Med denna maskin kan du såga stora dimensioner upp till 90 x 340 mm. Denna kapacitet får du tack vara de extra långa glidstängerna. De parallella glidstängerna ger dig maximalt stöd vid alla materielstorlekar och geringskombinationer.

Mobilt kraftpaket

Denna kap- och geringssåg med sin effekt på 2200W (2000W S1) och med maximalt varvtal på 4500  varv per minut, är detta en rejäl maskin. Maskinen väger endast 14,2 kg och tack vare sin låga vikt så är den lätt att transportera och dessutom utrustad med ett handtag och ett speciell transport mod.

Fasta och justerbara vinklar

Alla hörn och vinklar som behöver sågas kan ställas in utan några extra verktyg eller utrustning. Du kan också nyttja de markerade geringsvinklarna på sågbänken. 0°, 15°, 22,5°, 30° och 45°. Dessa vinklar kan snabbt och exakt ställas in. Sågklingan kan enkelt bytas ut tack vare maskinens axellås.

Vad behöver du såga? Laminat, parkett eller tjocka reglar

Med denna VONROC MS502AC kap- och geringssåg kan du såga i hårda och mjuka träslag, spånskivor och fiberskivor. Till exempel kan du såga laminatskivor eller parkettgolv. Denna kapsåg är också utmärkt till att kapa tjockare brädor, till exempel för att kapa reglar till ett bygge eller trädgårdsskjul. Vid användning av längdindikatorn kan du enkelt såga brädor i samma längd utan att mäta och markera varje bräda. Med djupstopp kan du enkelt få samma djup vid spårnings- och falsningsarbeten i dina bräder t.ex. för att göra spår för träbearbetning. Med en sågklinga på 254 mm och 60 sågtänder, kan du omedelbart sätta igång med dina projekt. Denna maskin är det optimala verktyget för både snabb, effektiv och fin sågning.

Lita på precisionen i ditt verktyg

En efter en, planka efter planka, skiva efter skiva, ditt resultat kommer att samma utmärkta precision. Du vill lita på dina verktyg. Denna kap- och geringssåg förtjänar din tillit. Det är en robust såg gjord av aluminium, vilket garanterar hållbar- och noggrannhet.

VONROC värdera säkerheten högt

Den elektriska säkerhetsbryteran garantera optimal säkerhet. När on/off knappen släpps stoppas sågklingan snabbt inom några sekunder. Denna funktion finns där för att öka din egen säkerhet tillammans med skyddskåpan. Materielklämmor kan placeras på båda sidorna om sågklingan så att ditt arbetsstycke alltid är fixerat. En dammpåse medföljer i leveransen, men du kan också ansluta sågen till en (industri) damsugare. Detta skapar en bättre överblick över din såglinje, mindre damm, och en säkrare arbetsmiljö.

Vad innehåller den miljövänliga förpackningen?

MS502AC kap- och geringssåg levereras i en miljövänlig kartong utan färgglada tryck. Paketet innehåller även ett VONROC Medlemskort.

Innehåll:

  • 1x MS502AC Kap- och geringssåg
  • 1x sågklinga TCT/HW 254x30x2,8/1,6mm 60T (monterat på maskinen)
  • 1x Dammpåse
  • 1x nyckel för byte av sågklinga
  • 2x bordsförlängare (monterade)
  • 1x Matrialklämma
  • VONROC Medlemskort

Mer information
EAN Code8717479083558
SKUMS502AC
Power input2200W
Saw blade dimensions254mm
No load speed4500/min
© VONROC 2023