En unik såg till ett unikt pris

VONROC MS503AC är en utmärkt kap- och geringssåg med alla de viktiga funktionerna som en såg skall ha. Denna VONROC kap- och geringssåg har stor kraft, i kombination med noggrannhet och precision. En enastående maskin till bra pris. Maskinen är utrustad med spårlinjesystem, vilket ger en synlig och rak såglinje. Detta betyder att du kan utföra ditt arbete med yttersta precision. Lasern är kopplad till maskinens elektriska system, därmed är inga batteribyten nödvändiga.

Vad behöver du såga?

Med denna VONROC MS503AC kap- och geringssåg kan du såga i hårda och mjuka träslag, spånskivor och fiberskivor. Till exempel, kan du såga laminatskivor eller parkettgolv. Denna kapsåg är också utmärkt till att kapa tjockare brädor, till exempel för att kapa reglar till ett trädgårdsskjul eller för möbeltillverkning. Med djupstopp kan du enkelt få samma djup vid spårnings- och falsningsarbeten i dina brädor t.ex. för att göra spår för träbearbetning. Med en sågklinga på 216mm och 40 sågtänder, kan du omedelbart sätta igång med dina projekt. Denna maskin är det optimala verktyget för både snabb, effektiv och fin sågning.

Från och med nu, kommer du att utföra dina arbeten både fortare och mer effektivt

MS503AC kap- och geringssåg har justerbara funktioner. En stor fördel av detta är att du kan enkelt och säkert såga långa brädor i samma längd. Med denna maskin kan du såga dimensioner upp till 65 x 115 mm. Det är möjligt att såga geringsvinklar mellan -45° till +45° och smygvinklar från 0° till +45°. Alla hörn som du önskar såga kan lätt ställas in utan användning av ytterligare verktyg. Du kan också ställa in fasta geringsvinklar på  0°, 15°, 22.5°, 30° och 45° snabbt och exakt. Sågklingan kan enkelt bytas ut tack vare maskinens axellås.

Mobilt kraftpaket

Denna kap- och geringssåg med en effekt på 1700 och sitt varvtal på 4900 rpm, är en rejäl maskin. Du behöver inte anstränga dig mer. Maskinen väger endast 6,9 kg och är därmed mer kompakt än sina större bröder VONROC MS501AC och MS502AC med sina dragfunktioner. Denna maskin är lätt att transportera eftersom den är utrustad med ett handtag och ett speciellt transport mod. Med sin litenhet så är den också lätt att förvara i din verkstad.

Exakt , hållbar och noggrann

En efter en, planka efter planka, skiva efter skiva, ditt resultat kommer att samma utmärkta precision. Du vill lita på dina verktyg. Denna kap- och geringssåg förtjänar din tillit. Det är en robust såg gjord av aluminium, vilket garanterar hållbar- och noggrannhet.

Säkerhet - högsta prioritet

Den elektriska motorbromsen ger extra säkerhet. När on/off knappen släpps stoppas sågklingan snabbt inom några sekunder. Denna funktion finns där för att öka din egen säkerhet tillsammans med den monterade skyddskåpan. Materielklämmor kan placeras på båda sidorna om sågklingan så att ditt arbetsstycke alltid är fixerat. Det innebär att ditt arbetsstycke alltid kan vara säkert och rätt fixerat. En dammpåse medföljer i leveransen, men du kan också ansluta sågen till en (industri) damsugare. Detta skapar en bättre överblick över din såglinje, mindre damm, och en säkrare arbetsmiljö.

Vad innehåller den miljövänliga förpackningen?

MS503AC kap- och geringssåg levereras i en miljövänlig kartong utan färgglada tryck. Paketet innehåller även ett VONROC Medlemskort.

Innehåll:

  • 1x Kap- och geringssåg.
  • 1x sågklinga TCT/HW 40T (Ø 216 x 30 x 2.8/1.6 mm) (monterat)
  • 1x Dammpåse
  • 1x nyckel för byte av sågklinga
  • 2x bordsförlängare (monterade)
  • 1x Matrialklämma
  • VONROC Medlemskort.

Mer information
EAN Code8717479083824
SKUMS503AC
Power input1700W
Max. saw depth115mm
Saw blade dimensions216mm
Angle for bevel cutting-0° to +45°
Angle for mitre cutting-45° to +45°
Max. saw capacity65 x 115mm
No load speed4900/min
© VONROC 2023