Kraftfull Dual Action Polermaskin för alla dina poleringsarbeten!

Behöver du ta bort repor, oxidationer eller färg på din bil, båt eller släp? Med denna kraftfulla polermaskin från VONROC blir din bi, båt eller släpvagn som helt ny på nolltid! Denna kompletta uppsättning innehåller en polerare och 7 poleringsdynor.

VONROC Dual Action Poleringsmaskin – Polera säkert

Polermaskinen har en slaglängd på 21 mm och en dyndiameter på 150mm. Detta gör så att du snabbt och säkert kan polera då färgen inte värms upp för snabbt. Polermaskinen är därmed lämplig för alla som vill fixa till sin bil, båt eller släpvagn. Fungerar lika bra för både nybörjare och proffs!

Polermaskinen är utrustad med justerbar hastighetsreglering, mjukstartselektronik och elektronik som ger konstant hastighet. På detta sätt förblir hastigheten konstant även under tunga och mer ansträngande arbeten och du får en jämn kvalité och inga glansskillnader. Du kan själv ställa in hastigheten så att den alltid passar ditt ändamål. De justerbara hastigheterna per position är:

1. 1400 /min
2. 2000 /min
3. 2600 /min
4. 3200 /min
5. 4000 /min
6. 4800 /min

Denna polermaskin är utrustad med ett mjukt grepphandtag och en 4 meter elkabel . Detta ger dig fördelen att du har rörelsefrihet och är mindre benägna att få repor på din bil eller båt när du arbetar på den.

För vilka jobb kan jag använda denna polermaskin?

 • Rengöring och polering av din bil eller båt
 • Ta bort repor, polera bort oxidationer och applicera vax
 • Lackglans och gör den repfri

Vad är den bästa polerskivan för ditt jobb?

VONROC-polersatsen består av 3 poleringskuddar - en medium, en fin och en superfin. Beroende på vilken polermedel som används har du alltid rätt poleringsdyna till hands.

För att bestämma vilken poleringskudde du behöver rekommenderar vi att du testar den på en testyta. På så sätt kan du kontrollera hur grov (eller fin) kudden måste vara för att få önskat resultat. Börja med en fin poleringsplatta med en vit finpolering. Om du ser tillfredsställande resultat kan du börja polera hela ytan. Varje panel som ska poleras måste testas eftersom alla lackerade ytor är olika. Om du använder ett lättpolerande ämne med en polerdyna kan du alltid använda ett tyngre ämne över det senare.

När poleringsproceduren är klar och alla repor är borta är det dags att välja rätt poleringskombination. Du kan använda vax eller en förseglare för det. VONROC poleringsset består av de vanligaste poleringskuddarna för de vanligaste lackerna och reporna. I allmänhet kan poleringssvamparna användas för:

 • Orange: medium poleringssvamp för polering
 • Svart: fin poleringssvamp för polering / efterbehandling
 • Vit: ultrafin yta för efterbehandling

(OBS! Testa först detta själv på en "testyta" då alla ytor är olika)

Vad finns i den miljövänliga försändelsen?

S2_PM501AC med dubbelverkande åtgärder är förpackad i en miljövänlig försändelse utan tryck i fullfärg. Paketet innehåller även en återanvändbar verktygsväska för förvaring av verktygen och ett VONROC-medlemskort.

Innehåll:

 • 1x Dubbelverkande polermaskin PM501AC
 • 1x Ryggdyna: 150 mm M8, 12 mm gummi, med kardborreband
 • 3x Poleringssvamp 150 mm, orange medium
 • 2x Poleringssvamp150 mm, svart fin
 • 2x Poleringssvamp 150 mm, vit superfin
 • 1x Insexnyckel för byte av stödunderlägg
 • VONROC Verktygspåse
 • VONROC Medlemskort

Mer information
EAN Code8717479085637
SKUS2_PM501AC
Power input1050W
Mains voltage220-240V
Frequency50Hz
No load speed1400-4800/min
Disc diameter150mm
© VONROC 2023