Skydda dina trädgårdsmöbler med detta VONROC skyddsöverdrag 245x150x95cm

Det här skyddsöverdraget från VONROC är ett överdrag av högsta kvalitet av återvunnet PP Multifilament och tillkommer i en modern svart färg. Överdraget har en skyddande beläggning. Materialet och beläggningen har utvecklats speciellt för dessa överdrag och är resultatet av år av forskning, utveckling och kontinuerliga förbättringsprocesser. Ditt trädgårdsbord och stolar kommer att förbli snygga och fräscha med detta skyddande överdrag! Överdrager är 245cm långt, 150cm brett och 95 cm högt och passar för ett bord med 6 till 8 stolar.

De viktigaste fördelarna med detta skyddsöverdrag:

  • Överdraget är av högsta kvalitet och är tillverkat av återfunnet PP Multifilament.
  • Utrustat med en skyddande beläggning.
  • Mycket lätt att sätta upp, med kardborreband i varje hörn för att fästa skyddet runt möblerna. Se till att fästa överdraget ordentligt så att den inte fångas av vinden!
  • Alla sömmar och hörn är täckta med skyddstejp för att garantera att överdraget är vattentätt. Med vissa möbler är det vara bra att placera ett föremål (tillexempel en omkullvält hink) under överdraget så att inte pölar kan bildas. Om det ändå skulle bildas pölar så ta bort dem.
  • Frostbeständig, UV beständig och färgbeständig. Använd skyddet året runt! Vi rekommenderar starkt att du regelbundet tar bort skyddet för att vädra det.
  • Miljömedvetet val: Överdraget är tillverkat av återfunnet material. Själva överdraget är också 100% återvinningsbart och ett miljömedvetet val, helt enkelt för att dina möbler kommer att hålla längre. Även vår förpackning är FSC-certifierad och ingen onödig plats används.
  • Överdraget är motståndskraftigt mot blom och fågelspillning som skulle skada andra överdrag permanent.
  • Materialen i våra skyddsöverdrag har testats av TÜV Rheinland för UV-influenser, vattengenomsläpp, temperaturinfluenser och slitage så att kvaliteten är garanterad.

Viktigt tips för användandet av skyddsöverdraget

Placera aldrig överdraget på våta/fuktiga möbler, låt dem torka ordentligt. Detta förhindrar fuktskador och mögel. Innan du placerar överdraget ska du först ta bort eventuella kuddar/dynor. Trots att överdraget är vattentätt så kan tyg bli fuktigt. För dina kuddar/dynor så kan du använda vår speciella kuddpåse, tack vara den kan du förvara kuddar och dynor snyggt inomhus, i ditt skjul, på vinden, garaget osv.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

  • 1x Skyddsöverdrag för trädgårdsmöbler – L – 245x150x95cm

Mer information
EAN Code8717479093878
SKUGC503XX
© VONROC 2023