Skyddsöverdrag för loungemöbler - L-format | 250x250x90 H: 70cm

Du sparar:
559,00 kr Inkl. Moms
Hoppsan! Denna artikeln är tillfälligt slut i lager.
Registrera dig här så meddelar vi dig när den är tillbaka

Skydda dina loungemöbler med detta VONROC skyddsöverdrag 250x250x90 H: 70cm

Detta L-formade lounge överdraget från VONROC är ett överdrag i premiumkvalitet som är tillverkat av återfunnet PP Multifilament och kommer i en modern svart färg. Överdraget har en skyddande beläggning. Materialet och beläggningen har utvecklats speciellt för dessa överdrag och är resultatet av år av forskning, utveckling och kontinuerliga förbättringsprocesser. Dina lounge möbler kommer att förbli snygga och fräscha längre med detta skyddande överdrag och de kommer också att hålla längre! Överdraget är 250cm långt, 90cm brett och 70cm högt och det passar för L-formade soffor.

Viktigaste fördelarna med detta skyddsöverdrag för lounge möbler:

 • Överdrag av högsta kvalitet tillverkat av återfunnet PP Multifilament.
 • Utrustat med en skyddande beläggning.
 • Mycket lätt att sätta upp, med kardborreband i varje hörn för att fästa överdraget till dina möbler. Se till att du fäster överdraget ordentligt så att det inte fångas av vinden.
 • 100% vattentätt. Alla sömmar och hörn är täckta med skyddstejp för att garantera att överdraget är vattentätt. Med vissa möbler rekommenderar vi att placera ett föremål (t.ex. en liggande hink) under överdraget för att inte vattenpölar ska bildas vid regn. Om det skulle uppstå pölar så ta bort dem.
 • Frostbeständig, UV-beständig och färgbeständig. Använd året runt! Vi rekommenderar starkt att du regelbundet tar bort skyddet för att vädra det.
 • Miljömedvetet val: Överdraget är tillverkat i återvunnet material. Själva överdraget är också 100% återvinningsbart och ett miljömedvetet val, helt enkelt för att dina möbler kommer att hålla längre! Även förpackningen är FSC-certifierad och ingen onödig plast används.
 • Skyddsöverdraget är motståndskraftigt mot bom och fågelspillning som skulle skada andra överdrag permanent.
 • Materialen i våra överdrag har testats av TÜV Rheinland för UV-influenser, vattengenomsläpp, temperaturinfluenser och slitage så att kvaliteten är garanterad.
 • Överdraget levereras med ett spänne. Efter användning kan överdraget vikas ihop och rullas ihop (som en sovsäck eller ett tält) och snyggt ¨knytas ihop med spänner för att sedan förvaras.

Viktigt tips för användandet av skyddsöverdraget

Placera aldrig överdraget på våta/fuktiga möbler, låt dem torka ordentligt. Detta förhindrar fuktskador och mögel. Innan du placerar överdraget ska du först ta bort eventuella kuddar/dynor. Trots att överdraget är vattentätt så kan tyg bli fuktigt. För dina kuddar/dynor så kan du använda vår speciella kuddpåse, tack vara den kan du förvara kuddar och dynor snyggt inomhus, i ditt skjul, på vinden, garaget osv.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

 • 1x Skyddsöverdrag för Loungemöbler – L- format  – 250x250x90cm H:70cm
 • 1x Spänne för förvaring av överdraget

Mer information
EAN Code8717479093892
SKUGC505XX
© VONROC 2022