Premium Parasoll Rosolina

Premiumparasollet Rosolina har en skärm på 280x280, vilket ger en stor täckningsyta. Det är enkelt att sätta upp och fälla ihop parasollet tack vare ett smidigt vevhandtag. Parasollet är helt vinklingsbart vilket gör att det går att justera i alla önskade lägen. Följ bara solen och sikta på den perfekta platsen, utan att behöva flytta parasollet!

Rosolina är en del av vår VONROC Premium-serie, detta innebär att parasollet är tillverkad av avancerade delar som extra tjock polyesterduk. Parasollet är lätt att rengöra och har en mycket hög solblockerande UPF-klassning, jämfört med andra märken. UPF står för Ultraviolet Protection Factor, med andra ord: mängden skydd mot skadlig Uv-strålning. Med vårt höga 50+-värde är du verkligen väl skyddad!

Det ingår ett parasollöverdrag som standard. Våra överdrag är utrustade med en dragkedja och en praktisk kolfiberstång, så att sätta på/av den blir inget krångel. På så sätt garanterar VONROC en lång livslängd och många års njutning!

Viktiga fördelar med Parasoll Rosolina:

  • Lätt att sätta upp och fälla ihop med vevhandtaget. 
  • Högkvalitativt tyg med 50+ UPF-klassificering (Ultraviolet Protection Factor): maximalt skydd mot skadlig Uv-strålning.
  • Helt vinklingsbar för att enkelt kunna anpassa sig till solens läge.
  • Lätt att rengöra.

Bra att veta

Det här parasollet levereras utan parasollfot. För att fullt kunna njuta av parasollet så rekommenderar vi att du beställer en parasollbas direkt.

VONROC erbjuder olika modeller som passar parasoll Rosolina:

Vi erbjuder även parasoll och bas som en komplett uppsättning! Kolla in VONROC Parasoll Rosolina 280x280cm – Premium parasoll – Antracit/Svart | Inkl. Parasollfot (GP502XX_C).

När du redan äger en parasollfot, kontrollera att det här parasollet passar. Stolpen har en diameter på 48 mm.

Vad innehåller förpackningen?

VONROC GP502XX parasoll Rosolina kommer i en låda utan några färgglada tryck.

Innehåll:

  • 1x Parasoll Rosolina 280x280cm - Antracit/Svart (GP502XX)
  • 1x Parasollöverdrag

Mer information
EAN Code8717479091881
SKUGP502XX
© VONROC 2024