Kraftfull batteridriven lövblås

Denna VONROC 20V batteridrivna lövblås är en kraftfull och tillförlitlig maskin som hjälper dig att underhålla och hålla din trädgård, terrass och uppfart ren. Löv, kvistar och annat trädgårdsavfall kan enkelt blåsas iväg från gräsmattan, gångar och uppfarter.

Var kan du använda den här lövblåsaren?

Den här batteridrivna lövblåsaren från VONROC är lämplig för att blåsa ihop torra löv på hårda ytor (uppfarter och terrasser), grus, gräs och jord. När du vill blåsa ihop löv som har legat ett tag eller om löven är blöta så rekommenderar vi vår 3300W lövblåsare. Den här elektriska lövblåsaren har en blåshastighet på inte mindre än 270km i timmen. Detta gör att lövblåsaren lämpar sig för trädgårdar av alla storlekar.

Lövblås med två hastigheter

Denna lövblås är utrustad med två hastigheter så att du kan blåsa löven i en riktning med hög hastighet för att sedan nyttja den lägre hastigheten för att samla ihop löven i en lövhög. Position 1 har en lufthastighet på 80 Km/h och position 2 har en lufthastighet på 190 Km/h. När du väljer en position så sätter du bara på lövblåsen, därefter ha du ett konstant luftflöde utan att behöva hålla inne startknappen. Dessutom är lövblåsen lätt och utrustad med ett ergonomiskt mjukt handtag som möjliggör enhandsfattning.

Spara pengar genom att nyttja VONROC Vpower 20V plattformarna.

Denna lövblås levereras utan batteri och laddare. Detta för att maskinen ingår i VONROCs VPower 20V Plattform, en batteri plattform för flera VONROC maskiner och verktyg. Du kan välja att beställa med ett batteri eller två, på antingen 2.0Ah eller på 4.0Ah, eller kan du beställa ett komplett set med lövblås och batteri (S_LB502DC). Om du vill kombinera denna lövblås med andra maskiner ingående i VONROC VPower 20V Plattform så är ett batteri med laddare tillräckligt. Välj bara det du behöver till ett prisvänligt och bra pris.

Förutom att blåsa löv så kanske du också vill ha möjligheten att suga upp löv? Välj isåfall VONROCs 3-in-1 lövblås LB501AC.

 

Vad innehåller den miljövänliga förpackningen?

VONROCs LB502DC lövblås kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck.  I förpackningen finner du medlemskort hos VONROC

Innehåll:

  • 1x LB502DC lövblås
  • 1x VONROC medlemskort

 

Tekniska specifikationer:

  • Max lufthastighet: 190 Km/h
  • Voltantal: 20V
  • Batterikapacitet: 2.0 Ah eller 4.0 Ah
  • Lufthastighet position 1: 80 Km/h
  • Lufthastighet position 2: 190 Km/h
  • Varvtal Pos 1: 9.000 rpm
  • Varvtal Pos 2: 13.000 rpm

Mer information
EAN Code8717479081660
SKULB502DC
Power input20V
Battery platformNej
Incl. batteryNej
Number of speeds2
No load speed position I9000/min
No load speed position II13000/min
Air flow position I80km/h
Air flow position II190km/h
LB502DC_MANUAL (2.54 MB)
© VONROC 2024