Din bil kommer glänsa som aldrig förr

Med dessa VONROC poleringssvampar så kommer din bil eller båt att skina som aldrig förr! Du kan enkelt ta bort envis smutts, repor och oxidantfläckar med rätt poleringssvamp. Poleringssvamparna är lämpliga för vaxning och är utrustade med kardborrefästen. Detta gör det enkelt och smidigt att byta poleringssvamparna.

Passar de flesta märken med en 150mm diameter

Poleringssvamparna passa de flesta dual action polermaskiner med en diameter på 150mm. De är lämpliga för VONROC Dual action polermaskin PM501AC.

Medium, fin eller ultrafin: du väljer det du behöver!

VONROC-polersatsen består av 3 poleringskuddar - en medium, en fin och en superfin. Beroende på vilken polermedel som används har du alltid rätt poleringskudde till hands.

För att bestämma vilken poleringssvamp du behöver rekommenderar vi att du testar den på en testyta. På så sätt kan du kontrollera hur grov (eller fin) svamp måste vara för att få önskat resultat. Börja med en fin poleringssvamp med en vit finpolering. Om du ser tillfredsställande resultat kan du börja polera hela panelen. Varje panel som ska poleras måste testas eftersom alla lackerade ytor är olika. Om du använder ett lättpolerande ämne med en poleringssvamp kan du alltid använda ett tyngre ämne över det senare.

När poleringsproceduren är klar och alla repor är borta är det dags att välja rätt poleringskombination. Du kan använda vax eller en förseglare för det. VONROC poleringsset består av de vanligaste poleringssvamparna för de vanligaste lackerna och reporna. I allmänhet kan svamparna användas för:

  • Orange: medium svamp för polering
  • Svart: fin svamp för polering/ efterbehandling
  • Vit: ultrafin yta för efterbehandling

(OBS! Testa först detta själv på en "testyta" då alla ytor är olika)

Vad finns i den miljövänliga försändelsen?

  • 1x poleringsvamp 150 mm, orange medium
  • 1x poleringssvamp 150 mm, svart fin
  • 1x poleringssvamp 150 mm, vit ultrafin

Mer information
EAN Code8717479081509
SKUPM801AA
© VONROC 2024