En uppsättning för alla dina vattningsarbeten!

Detta VONROC sprutmunstycke är perfekt för alla dina vattenarbeten du har i din trädgård. Det medföljande multimunstycket har åtta olika sprutmönster och strålmunstycket har justerbar stråle som gör att du kan anpassa strålen efter vad som passar bäst. Det mjuka greppet på båda munstyckena ger bekvämlighet när du ska tillexempel ska vattna dina växter, rengöra väggar och tvätta bilen. P.S. också lämplig för vattenkrig!

Komplett startpaket

Med detta kompletta start set så är du redo att börja jobba direkt efter leverans. Leveransen innehåller inte bara två olika munstycken utan även två slangkopplingar och en krananslutning som är lämplig för två olika storlekar.

  • Multimunstycke: För olika vatten och städ uppgifter tack vare dom 8 olika inställningarna. Allt rån hård dimma till hård stråle. Anpassad för enkel och kontinuerlig sprutning tack vare den låsbara avtryckaren.
  • Justerbart strålmunstycke: Genom att vrida på munstycket så kan strålen ändras från en bred dimstråle till en kraftig smal stråle. Munstycket är utbytbart med andra välkända märken och kan användas för olika jobb som att vattna i trädgården och skölja av bilen.
  • Slangkoppling: Två slangkopplingar, en utan vattenstop och en med. Vattenstopet ser till att när du byter eller tar av munstycket så läcker inte vattenslangen något vatten. Kopplingarna är anpassade för en montering på en ½ och 5/8 slang. Tack vare snabbkopplingssystemet kan munstyckena eller krananslutningen monteras med ett klick.
  • Krananslutning: Krananslutningarna kan du enkelt koppla till slangkopplingarna. Krananslutningen har en 3/4 ”invändig gänga och en 3/4” till 1/2 ” packning, detta gör den lämplig för anslutningar och kranar med både 1/2 och en 3/4 extern gänga.

Bra att veta

Kopplingarna och munstycket är bytbara med andra välkända märken som är utrustade med snabbkopplingssystem.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

VONROC SH501XX kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck.

Innehåll:

  • 1x Justerbart strålmunstycke
  • 1x Multimunstycke
  • 1x Slangkoppling med stop
  • 1x Slangkoppling utan stop
  • 1x Krananslutning ¾

Mer information
EAN Code8717479087549
SKUSH501XX
SH501XX_MANUAL (661.01 kB)
© VONROC 2024