Parasoll Rosolina 280x280cm - Premium trädgårdsparasoll | Antracit / svart

Du sparar:
1 419,00 kr Inkl. Moms
Fortfarande 10+ i lager

Detta premiumparasoll Rosolina från VONROC har en stor duk på inte mindre än 280x280cm. Parasollet är lätt att använda tack vare den svängbara mekanismen på sidan. Dessutom är parasollet vinklingsbart, så att du alltid kan sitta i skuggan utan att behöva flytta parasollet. Den extra tjocka och återvunna polyesterduken är lätt att rengöra. Detta, i kombination med det medföljande skyddshöljet i polyester, garanterar många års nöje!

Njut av skuggan på din terrass med premium VONROC Parasoll Rosolina

Med detta parasoll Rosolina från VONROC skapar du en härlig skugga i din trädgård eller på din terrass, du kommer kunna sitta ute även på de varmaste dagarna. Parasollet är lutningsbart och enkelt att sätta upp med veven. Eftersom att parasollet är lutningsbart och har en storlek på 280x280 cm så kan du enkelt justera det så att du alltid har skugga.

Varför du ska välja VONROC parasoll Rosolina

  • Lätt att sätta upp tack vare vridmekanismen.
  • Parasollet är lutningsbart så du kan enkelt justera så att du alltid har skugga.
  • Den extra tjocka duken har ett UV-skydd på 50+, så att du kan njuta av en sval skugga en varm sommardag. Detta UPF-värde för parasolltäcket innebär, det UV-skydd som tyget erbjuder dig. Med VONROC är du extra skyddad mot solens skadliga UV-strålning.
  • Högkvalitativ polyesterduk som är mycket lätt att rengöra.
  • Levereras med polyesterskydd, för en längre livslängd för parasollet. Skyddet är utrustat med ett blixtlås och en kolfiberstolpe för enkel användning.

Bra att veta

Parasoll Rosolina levereras utan parasollfot. Vi rekommenderar att använda en parasollfot som som kan kan fyllas till 30kg. Parasollfoten måste vara anpassad för en stolpe på Ø48mm. Vill du köpa en passande parasollfot direkt? Inga problem, kika på vår Parasollfot Rosolina /Recanati (GP505XX), den är anpassad för denna typ av parasoll. För optimal stabilitet så är det bäst att fylla foten med sand.

VONROC Premium

Parasollet Rosolina är en del av VONROC Premium-serien. Det innebär att parasollet har en tjockare duk jämfört med många andra märken av parasoller. Den tjocka duken av återvunnen polyester har ett extra UPF-solskyddsvärde jämfört med många andra märken av parasoller. På så sätt är du väl skyddad mot solens skadliga strålning, eftersom duken släpper igenom ett minimum av strålning. Duken är dessutom mycket lätt att rengöra. Detta i kombination med det medföljande skyddshöljet garanterar en lång livslängd för parasollet.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

VONROC GP502XX Parasoll Rosolina kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. 

Innehåll:

  • 1x Parasoll Rosolina GP502XX – 280x280 cm
  • 1x Parasollskydd

Mer information
EAN Code8717479091881
SKUGP502XX
© VONROC 2023