Detta premiumparasoll Recanati från VONROC har en stor diameter på inte mindre än 300 cm. Parasollet är lätt att använda tack vare den svängbara mekanismen på sidan. Dessutom är parasollet vinklingsbart, så att du alltid kan sitta i skuggan utan att behöva flytta parasollet. Den tjocka och återvunna polyesterduken är lätt att rengöra. Detta i kombination med det medföljande skyddshöljet i polyester garanterar garanterat många års skoj! 

Premium parasoll Recanati för en skuggad terrass eller balkong!

Ingredienserna för en perfekt sommardag: sommarvärme, en uppfiskande drink, en bra bok, en grillfest med vänner och familj och skön skugga från ditt parasoll. Med detta lutningsbara Recanati parasoll från VONROC skapar du en härlig skugga i din trädgård eller på din terrass, du kommer kunna sitta ute även på de varmaste dagarna. Det är lutningsbart och enkelt att sätta upp med en vridmekanism. Detta i kombination med en diameter på 3 meter så har du alltid en plats i skuggan.

Varför du ska välja VONROC parasoll Recanati

  • Lätt att sätta upp tack vare vridmekanismen.
  • Den extra tjocka duken har ett UV-skydd på 50+, så att du kan njuta av en sval skugga en varm sommardag. Detta UPF-värde för parasolltäcket innebär det UV-skydd som tyget ger dig. Med VONROC är du extra skyddad mot solens skadliga UV-strålning.
  • Högkvalitativ polyesterduk som är mycket lätt att rengöra.
  • Parasollet är lutningsbart så du kan enkelt justera så att du alltid har skugga.
  • Parasollet täcker 50+ UV-skydd så att du kan njuta av en sval skugga en varm sommardag. Detta UPF värde betyder att parasoller blockar 98% av den ultravioletta strålningen.
  • Levereras med polyesterskydd, för en längre livslängd för parasollet. Skyddet är utrustat med ett blixtlås och en kolfiberstolpe för enkel användning.

VONROC Premium

Recanati-parasollet är en del av VONROC Premium-serien. Detta innebär att parasollet har en tjockare duk jämfört med många andra märken av parasoller. Den återvunna polyesterduken har ett extra solskyddsvärde UPF-värde. På så sätt är du väl skyddad mot solens strålning, eftersom duken släpper igenom minimal strålning. Tyget är också mycket lätt att rengöra. Detta i kombination med det medföljande skyddshöljet garanterar en lång livslängd för parasollet.

Bra att veta

Parasoll Recanati levereras utan parasollfot . Vi rekommenderar att använda en parasollfot som som kan kan fyllas till 25kg. Parasollfoten måste vara anpassad för en stolpe på Ø38mm. Vill du köpa en passande parasollfot direkt? Inga problem, kika på vår Parasollfot Rosalina/Recanati (GP505XX), den är anpassad för denna typ av parasoll. För optimal stabilitet så är det bäst att fylla foten med vatten.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

VONROC GP503XX Parasoll kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. 

Innehåll:

  • 1x Parasoll Recanati GP503XX – Ø300cm
  • 1x Parasollskydd

Mer information
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2023