VONROC-parasollernas mjuka nyans

De rätta ingredienserna för en perfekt dag: sköna temperaturer, en uppfriskande drink, en bra bok, en grillfest med dina nära och kära... och det mjuka, filtrerade solljuset från ditt VONROC-parasoll!

Premium Parasoll Recanati

Detta premiumparasoll Recanati från VONROC har en stor diameter på inte mindre än Ø300cm. Parasollet är lätt att använda tack vare den svängbara mekanismen på sidan. Dessutom är parasollet vinklingsbart, så att du alltid kan sitta i skuggan utan att behöva flytta parasollet

Recanati är en del av vår VONROC Premium-serie, detta innebär att parasollet är tillverkad av avancerade delar som extra tjock polyesterduk. Parasollet är lätt att rengöra och har en mycket hög solblockerande UPF-klassning, jämfört med andra märken. UPF står för Ultraviolet Protection Factor med andra ord: mängden skydd mot skadlig UV-strålning. Med vårt höga 50+-värde är du verkligen väl skyddad!

Viktiga fördelar med Parasoll Recanati:

  • Lätt att sätta upp och fälla ihop med veven.
  • Högkvalitativt tyg med 50+ UPF-klassificering (Ultraviolet Protection Factor): maximalt skydd mot skadlig UV-strålning.
  • Helt vinklingsbar för att enkelt kunna anpassa sig till solens läge.
  • Lätt att rengöra.
  • Levereras med ett slitstarkt parasollöverdrag för skydd och lång livslängd.

Bra att veta:

Parasollet levereras utan fot. För att kunna njuta av parasollets solskyddskvalitet rekommenderar vi att du beställer en bas till parasollet. VONROC erbjuder olika modeller som passar till Recanati:

Dessa parasollbaser är av solid betong med en högklassig pulveriserad stålbeläggning för långvarigt skydd mot repor, skalning och flisning.

Vi erbjuder även parasoll och bas som ett komplett set! Kolla in Parasol Recanati Ø300cm - Premium parasol - Antracit/Svart | Inkl. parasollbas 20 kg (GP503XX_C2)

Om du redan äger en parasollfot, kontrollera att det här parasollet passar. Stolpen har en diameter på 38 mm.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

VONROC GP503XX Parasoll kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. 

Innehåll:

  • 1x Parasoll Recanati– Ø300cm - Antracit/svart (GP503XX)
  • 1x Parasollöverdrag

Mer information
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2023