Den mjuka skuggan från VONROC´s parasoll

De rätta ingredienserna för en perfekt dag: sköna temperaturer, en uppfriskande drink, en bra bok, en grillfest med dina nära och kära och såklart det filtrerade solljuset från ditt VONROC parasoll!

Premium Cantilever Parasoll Pisogne

Premium cantilever parasoll Pisogne har en skärm på 300x300 cm, vilket ger en mycket stor yta i skuggan. Den fribärande konstruktionen lämnar stången i mitten, detta gör att du kan arrangera din uteplats precis som du vill! Uppsättning och fällning görs enkelt tack vare ett smidigt vevhandtag. Parasollet är 360° roterbart och helt vinklingsbart, justera till önskat läge med hjälp av fotpedalen och vridknappen. Följ bara solen och sikta på den bästa platsen utan att behöva flytta hela parasollet!

Parasollet Pisogne är en del av VONROC´s premium serie. Detta innebär att det är tillverkat enbart av högklassiga delar: en robust och hållbar ram i rostfritt aluminium och extra tjock polyesterduk. Parasollet är lätt att rengöra och har en mycket hög solblockerande UPS klassning. UPF står för Ultraviolett Protection Factor, med andra ord mängden skydd mot skadlig Uv strålning. Med vårt höra 50+ värde är du verkligen skyddad!
För din bekvämlighet ingår ett parasollöverdrag som standard. Våra överdra är utrustade med en dragkedja och en praktisk kolfiberstång, du kan enkelt ta av/ dra på överdraget utan krångel. På så sätt garanterar VONROC en lång livslängd och många års njutning!

Viktiga fördelar med parasoll Pisogne:

  • En robust ram tillverkad av slitstarkt och rostfritt aluminium.
  • Högkvalitativt tyg med 50+ UPF: Maximalt skydd mot skadlig Uv strålning.
  • 360° roterbar och helt vinklingsbar: Justera enkelt för skydd hela dagen.
  • Lätt att rengöra.
  • Levereras med ett slitstarkt parasollöverdrag för skydd och lång livslängd.

Bra att veta

För att säkra parasollet helt och hållet rekommenderar vi att du tynger ner basen. VONROC erbjuder olika parasollplattor/basvikter. Fyll dessa med vatten, sand eller cement och ditt parasoll kommer stå stadig på plats! Välj mellan fyrkantiga eller triangulära plattor:

Vi erbjuder även parasoll och parasollplattor som ett komplett set! Kolla in setet: Parasoll Pisogne – Vit – Inkl. 4st Premium parasollplattor triangel (GP506XX_ WHITE _C2).

Vad ingår i den miljövänliga förpackningen?

Parasoll Pisogne Vit (GP506XX_ WHITE) levereras i en miljövänlig låda utan färgtryck.

Innehåll:

  • 1x Parasoll Pisogne – 300x300cm – Vit (GP506XX_ WHITE)
  • 1x Parasollöverdrag

Mer information
EAN Code8717479103775
SKUGP506XX_WHITE
Parasol incl. baseNej
© VONROC 2023