Batteridriven fogpistol 20V | Inkl. 2.0Ah batteri och snabbladdare

Du sparar:
949,00 kr Inkl. Moms
Fortfarande 10+ i lager

Försegla affären!

Ett bra fogningsjobb kräver styrka, noggrannhet och fullständig koncentration om du vill att varje fog ska bli perfekt. För detta är ett jämt flöde av tätningsmedel/fog mycket viktigt men an vanlig fogpistol kräver vanligtvis en fast kläm, vilket leder till ömma händer och ömma muskler. Med den batteridrivna fogpistolen från VONROC kan du vinka sådana obehagligheter adjö!

Kraftfull och professionell precision

Med den här batteridrivna fogpistolen flyter fogmassan nästan naturligt. Och hur?! Den kraftfulla 20V motorn levererar en imponerade dragkraft på 1.18kN/120kg medan ett kontinuerligt tryck på patronen säkerställer ett exakt flöde. Svårt att slå av ett proffs!

Med knappen för variabel hastighet kan du enkelt justera matningshastigheten mellan 1mm – 4mm p/s och tack vare låsknappen behöver du inte ens trycka på avtryckaren, vilket ökar komforten! Allt du behöver göra är att fokusera på att applicera snyggt. Snacka om bekvämlighet! För alla med lite mindre styrka i händerna blir dessutom fogning plötsligt ett projekt utan problem!

Tryck till sista droppen

Förutom att vara kraftfull och exakt så finns det en annan stor fördel: Det konsekventa höga trycket tömmer patronerna helt och hållet. Ingen droppe går till spillo. Det är bra för både miljön och plånboken!

Helt kompatibla

Den här fogpistolen/tätningspistolen är kompatibel med alla standardstorlekar av fog och tätningspatroner från 290 – 310ml och alla vanliga typer av fogmassa, lim och tätningsmedel. Tack vare det höga trycket klarar den även tjockare material. Detta gör maskinen lämplig för alla vanliga fognings/tätningsprojekt (applicering av golvlister, limning av isolering eller sten, fogning av badrum och kök, tätning av fönster) samt projekt med EPDM-lim.

Pålitlig VONROC

Som vanligt har VONROC färdigställt den här maskinen till perfektion. Pistolen är relativt lätt och kompakt vilket gör den lätthanterlig. Handtaget är utrustat med soft grip för långvarig och bekväm hantering. Den solida konstruktionen med staka material (som metallstället och patronhållaren) garanterar en lång livslängd.

Denna batteridrivna fogpistol är ett perfekt tillägg till VONROV VPower kollektionen. Verkligen ett av de verktyg som får dig att undra: ”Varför har jag inte införskaffat den här maskinen tidigare!”

De viktigaste fördelarna med vår batteridrivna fogpistol:

 • Kraftfull 20V motor med 1.18kN/120kg utpressningskraft. Inga fler värkande händer/armar.
 • Konsekvent flöde ger professionell noggrannhet.
 • 4 stegs justerbar flödeshastighet: 1-4 mm/s
 • Låsknapp för kontinuerligt flöde.
 • Mindre avfall: högtrycket tömmer patronerna helt och hållet.
 • En bra lösning för alla med nedsatt styrka i armar/händer.

VONROC VPower 20V plattform – Vilken typ av batteri behöver din fogningspistol?

Den här fogpistolen levereras med ett 2.0Ah batteri och en snabbladdare som ingår i VONROC VPower 20V plattformen. Att beställa utbytbara 2.0Ah eller 4.0Ah batterier och snabbladdare är valfritt. Om du vill kombinera din fogningspistol med en annan produkt från VONROC VPower 20V plattformen räcker det med ett batteri och en snabbladdare! Välj helt enkelt det du behöver, till ett konkurrenskraftigt pris!

Specifikationer:

 • Spänning: 20V
 • Matningshastighet: 1-4 mm/sek
 • Extrusionskraft: 1.18kN/120kg
 • Lämplig för patroner: 290 – 310 ml
 • Vikt (exkl. batteri): 1.4kg

Vad ingår i det miljövänliga förpackningen?

Fogningspistolen (S_CG501DC) levereras i en miljövänlig låda utan färgtryck.

Innehåll:

 • 1x Fogningspistol 20V (CG501DC)
 • 1x 2.0Ah batteri
 • 1x Snabbladdare

Mer information
EAN Code8717479097777
SKUS_CG501DC
© VONROC 2023