En limpistol för den kreativa

Denna limpistol är otroligt praktiskt för alla dina kreativa hobbyjobb som fotoalbum, att göra dekorationer, liksom för lätta och enkla ”gör det själv-jobb” i och runt huset såsom limning av keramik, trä, plast, glas, mattor, läder, metall och till och med elektronik. Så med VONROC-pistolen kan du limma nästan vad som helst!

Lätt användning utan spill

Applicera aldrig för mycket eller för lite lim igen! Limpistolen är utrustad med en antidroppfunktion som betyder att när du släpper avtryckaren på pistolhandtaget slutar limmet omedelbart att flyta.

Med denna limpistol fördelar du limmet perfekt över ytan som ska limmas. Limpistolen från VONROC har en hög effekt på 70W och värms därför upp inom 3-5 minuter. Doseringen är mekaniskt justerbar så att du kan arbeta mycket exakt och specifikt. Avtryckaren kräver inte mycket kraft, vilket gör pistolen superlätt att använda. Den ergonomiska designen säkerställer att limpistolen passar bra och bekvämt i din hand. Pistolen har dessutom en limeffekt av hög kapacitet på 8-12 gram per minut, vilket gör att du kan arbeta snabbt.

Säker design

Den smarta utformningen av höljet förhindrar de heta delarna från att röra vid underlaget. Dessutom är denna limpistol utrustad med en praktisk monteringsfäste och en stabil bas så att du kan hantera limpistolen tryggt och säkert. Det isolerade munstycket bidrar också till din säkerhet.

Du kan använda denna limpistol för följande uppgifter:

  • Limning av trämöbler
  • Limma lossnande matkanter
  • Dina speglar kan enkelt fästas i badrummet
  • Reparera dekorativa krukor och trasiga porslinsdetaljer
  • Gummitätningar på dörrar kan monteras snabbt och enkelt med limpistolen

Helt set

Påbörja ditt arbete så snart din limpistol levereras. Den här kompletta uppsättningen innehåller inte mindre än 56 limstavar så med denna uppsättning har du många limningar framför dig! Använder du dina limstavar snabbare än väntat? Inga problem, limstavarna är lätta att beställa. Beställ en uppsättning med 12 eller 60 limpatroner.

Vad finns i miljövänliga förpackningar?

S_GG501AC kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. I förpackningen finner du också en användbar verktygspåse som du kan förvara din maskin i samt ett medlemskort hos VONROC.

Innehåll:

  • 1x GG501AC Limpistol 70W - ⌀11,2mm
  • 8x Limpatroner ⌀11,2mm x 100mm
  • 48x Limpatroner ⌀11,2mm x 150mm
  • 1x VONROC Verktygspåse
  • 1x VONROC Medlemskort

Mer information
EAN Code8717479088317
SKUS_GG501AC
Diameter glue sticks11.2mm
Glue gun70W
© VONROC 2024