RIMLIGT PRIS GENOM ATT VÄRNA OM MILJÖN

 

INGA FÄRGGLADA FÖRPACKNINGAR 

Vi använder bruna kartonger utan miljöskadliga fullfärgstryck. Vackert, ett logiskt och ett viktigt steg som ett 100% e-handelsföretag. Dett är ett sätt för oss att värna om miljön. Vi använder oss av wellpapp i våra kartonger utan en massa färgglada tryck för att reducera de skadliga effekterna på vår natur och miljö. Ändå är våra förpackningar snygga och som ett helt och hållet 100% e-handelsföretag är det ett sätt att minska skadorna på vår miljö.INGA PLAST LÅDOR ELLER FÖRPACKNINGAR 

Vi har medvetet valt att inte leverera maskinerna i gammaldags plastlådoR. Utelämnandet av plasthöljena har ett antal stora miljövänliga fördelar, såsom:

1. Forskning visar att plastlådorna i många fall inte används utan kastas och påverkar sedan miljön i onödan.

2. Utan plastfodral är transportförpackningen av våra produkter i genomsnitt 40% mindre, vilket innebär att mycket fler maskiner får plats i en fraktcontainer och i lastbilarna som lämnar ut paketen. Detta resulterar i enorma besparingar i bränsle- och koldioxidutsläpp.

För att kunna lagra maskinerna med tillhörande tillbehör har vi utvecklat speciella VONROC verktygspåsar. Obs! Dessa verktygspåsar är återanvändbara och super praktiska för att lagra gymutrustning eller till exempel din bärbara dator.UNDERVIKER ONÖDIGA TRANSPORTER 

Vi försöker också att begränsa transporten av varje paket till ett minimum. Trots allt så orsakar alla transporter och förflyttningar kostnader för drivmedel som orsakar ökade koldioxidutsläpp.

Leverans: som tillverkare och producent så levererar vi våra varor direkt från fabriksgolvet, raka vägen till din dörr. Detta är den kortaste vägen från producent till kund.

Returer: På hemsidan hittar du utförliga beskrivningar, specifikationer och foton över våra maskiner, så att du redan vid beställning vet vad du köper. Vi försöker på detta sätt att hålla antalet maskiner som skickas i retur till ett minimum.

Garanti: I de flesta fall skickar vi dig omedelbart en ny produkt utan att du behöver skicka tillbaka den gamla felaktiga produkten

 

© VONROC 2024