Det här premium  parasollet Bardolino från VONROC har en stor diameter på inte mindre än 300 cm. Stommen är tillverkad av hållbar och rostfri aluminium, så den rostar inte. Parasollet är 360 grader roterbart, vinklingsbart och enkelt att ställa upp med hjälp av svängmekanismen. Detta i kombination med diametern på 3 meter gör att du alltid har en skuggig plats. Polyesterduken är tillverkad av återvunnet material och är lätt att rengöra. Detta i kombination med det medföljande skyddshöljet i polyester garanterar många års nöje!

Njut av skuggan med detta premium VONROC hängparasoll Bardolino

Ingredienserna för en perfekt sommardag: sommarvärme, en uppfiskande drink, en bra bok, en grillfest med vänner och familj och skön skugga från ditt parasoll. Med detta hängparasoll Bardolino från VONROC skapar du en härlig skugga i din trädgård eller på din terrass, du kommer kunna sitta ute även på de varmaste dagarna. Canrilever parasollet kan vridas 360 grader i 16 olika steg, det är lutningsbart och enkelt att sätta upp med en vridmekanism. Detta i kombination med en diameter på 3 meter så har du alltid en plats i skuggan.

Varför du ska välja VONROC parasoll Bardolino 

  • Stommen är tillverkad av hållbart aluminium. Aluminium är ett robust material och garanterar att parasollets ram inte rostar. Parasollets övriga punkter är tillverkade av stål.
  • Parasollet kan enkelt rotera 360 grader med hjälp av fotpedalen. Detta gör att du kan alltid sitta i skuggan utan att behöva flytta hela parasollet.
  • Den extra tjocka duken har ett UV-skydd på 50+, så att du kan njuta av en sval skugga en varm sommardag. Detta UPF-värde för parasollduken innebär, det UV-skydd som tyget erbjuder dig. Med VONROC är du extra skyddad mot solens skadliga UV-strålning.
  • Högkvalitativ polyesterduk som är mycket lätt att rengöra.

Bra att veta

Vi rekommenderar att du använder dig av parasollplattor (50x50 cm) för att säkra parasollet ordentligt. Du kan beställa parasollplattorna direkt med din beställning. Kolla in våra ”Parasollplattor Bardolino”. Detta set innehåller fyra stycken parasollplattor.

VONROC Premium

Parasollet Bardolino är en del av VONROC Premium-serien. Det innebär att ramen på detta parasoll är tillverkad av ett hållbart/rostfritt aluminium material. Den tjocka tygduken av återvunnen polyester har ett extra UPF-solskyddsvärde jämfört med många andra märken av parasoller. På så sätt är du väl skyddad mot solens skadliga strålning, eftersom duken släpper igenom ett minimum av strålning. Duken är dessutom mycket lätt att rengöra. Detta i kombination med det medföljande skyddshöljet garanterar en lång livslängd för parasollet. 

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

VONROC GP501XX Parasoll kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. 

Innehåll:

  • 1x Parasoll Bardolino GP501XX - Ø300cm
  • 1x Parasollskydd

Mer information
EAN Code8717479091874
SKUGP501XX
Parasol typeCantilever
Parasol dimensionsØ300cm
Parasol colourBlack
Parasol shapeRound
Parasol incl. baseNej
© VONROC 2023