Den mjuka skuggan från VONROC´s parasoll

De rätta ingredienserna för en perfekt dag: sköna temperaturer, en uppfriskande drink, en bra bok, en grillfest med dina nära och kära och såklart det filtrerade solljuset från ditt VONROC parasoll!

Premium Parasoll Iseo

Parasollet Iseo är en del av VONROC´s premium serie. Detta innebär att det är tillverkat enbart av högklassiga dela som en extra tjock polyesterduk. Parasollet är lätt att rengöra och har en mycket hög solblockerande UPS klassning. UPF står för Ultraviolett Protection Factor, med andra ord mängden skydd mot skadlig Uv strålning. Med vårt höra 50+ värde är du verkligen skyddad!
För din bekvämlighet ingår ett parasollöverdrag som standard. Våra överdra är utrustade med en dragkedja och en praktisk kolfiberstång, du kan enkelt ta av/ dra på överdraget utan krångel. På så sätt garanterar VONROC en lång livslängd och många års njutning!

Viktiga fördelar med parasoll Iseo:

  • Enkelt att sätta upp och fälla ihop med vevhandtaget.
  • Högkvalitativt tyg med 50+ UPF: Maximalt skydd mot skadlig Uv strålning.
  • Extra stor täckyta.
  • Lätt att rengöra.
  • Levereras med ett slitstarkt parasollöverdrag för skydd och lång livslängd.

Bra att veta

Det här parasollet levereras utan bas. För att fullt kunna njuta av den här parasollens solblockerade kvalitet rekommenderar vi att du beställer en bas, vi rekommenderar VONROCS egna parasollbas (GP509XX). Den här basen väger 26kg och är tillverkad av solid betong med en högklassig pulveriserad stålbeläggning för långvarigt skydd mor repor och skador.

Vi erbjuder även parasoll och parasollbas som ett komplett set! Kolla in setet: Parasoll Iseo 460x270cm – Premium parasoll – Grå – Inkl. Bas 26kg (GP513XX _GREY_C2).

Om du redan har en bas, kolla så att parasollet passar. Stolpen har en diameter på 48mm.

Vad ingår i den miljövänliga förpackningen?

Parasoll Iseo grå (GP513XX_GREY) levereras i en miljövänlig låda utan färgtryck.

Innehåll:

  • 1x Parasoll Iseo – 460x270cm – Grå (GP513XX_GREY)
  • 1x Parasollöverdrag

Mer information
EAN Code8717479103805
SKUGP513XX_GREY
Parasol incl. baseNej
© VONROC 2023