LEVERANS

Bestäm var och när du vill att din försändelse ska levereras till dig via ”Predict service” av DPD. Ett meddelande eller email kommer att skickas till dig dagen innan din leverans med en leveranstid med ca 1 timmes noggrannhet. Med DPD behöver du inte sitta hemma och vänta på ditt paket!

 

FRAKT OCH FRAKTKOSTNAD 

För att erbjuda bästa möjliga service så skickar vi alla våra försändelser via ”DPD Parcel Service” med deras unika PREDICT service.


Fraktkostnad

Fraktkostnaden framgår klart och tydligt när du lägger din order.

För en order under 500 kr är fraktkostnaden till Sverige 50 kr.
För en order över 500 kr är fraktkostnaden inkluderad i totalpriset och kommer utan extra kostnader.

 

LEVERANS OCH LEVERANSTIDDER 

Direkt efter att du lagt en order så konfirmeras din order med ett e-mail. Du kan följa vad som händer med din order under hela processen via länken ”track & trace”. Din order kommer att levereras från vårt lager och vara hos transportören inom 1-2 arbetsdagar och levereras till din adress påföljande dag. Den förväntade leveranstiden till din adress är mellan 2-4 arbetsdagar. Om du inte är hemma kommer försändelsen att levereras till en granne eller påföljande dag. Om du använder PREDICT service från DPD så kommer vi att kvällen innan leverans skicka ett e-mail eller textmeddelande om att leveransen kommer att nästkommande dag, samtidigt som du får en Track&Trace kod. På själva leveransdagen kommer du att få ett leveranstidsfönster på 1 timme samtidigt som du kan följa din leverans via DPD spårningsfunktion. Om du inte kan vara hemma den aktuella tiden, kan du senast en timme före ditt leveranstidsfönster, ändra till nytt datum eller adress.
De ändringar du kan göra är:

  1. Ändra datumet till annan leveransdag
  2. Leverera försändelsen till en ny adress (nästa dag)
  3. Leverera försändelsen till ett DPD utlämningsställe (nästa dag)
  4. Ge DPD tillåtelse att leverera försändelsen till ett säker ställe som du själv väljer, t.ex. en granne

 

Leverans till öar

För leverans till öar utan fast broförbindelse ombes du ange leveransen till godsmottagningen i hamnen på fastlandssidan. Här ifrån ansvara du som kund för mottagning av produkten samt frakt och eventuell fraktkostnad från fastlandshamnens godsmottagning vidare till önskad slutdestination. Är du osäker på om vi kan leverera till dig? Då är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

HUR RETURNERAR JAG MITT PAKET?

Inte helt nöjd? Du kan returnera din beställning inom 14 dagar efter att du fått ditt paket. Följ stegen nedan.

Är din maskin skadad eller trasig? Vänligen kontakta kundtjänst först, vi hjälper dig vidare.

Observa! Produkter måste vara oanvända och skickas tillbaka i original förpackningen för att de ska kunna returneras. Om så inte är fallet kan returen inte behandlas.

Öppna lådan noggrant och undersök produkten som i en butik. Du kan slå på maskinen, men du kan inte använda den.

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT VID RETURER 

Följ nedanstående steg för att returproceduren skall gå så smidigt som möjligt.

Steg 1: Lägg produkterna du vill returnera i kartongen. Produkterna ska vara oanvända och hela, kartongen ska inte vara skadad.

Steg 2: Använd dig av vårt returformulär och välj vilka produkter du vill returnera, ta en bild av returformuläret och lägg sedan i formuläret i kartongen med produkterna.

Steg 3: Skicka bilden av returformuläret till oss genom att skicka ett mail till service@vonroc.se. Vi kommer då att skicka en länk till dig, via den länken kan du skapa en gratis returetikett.

Steg 4: Sätt returetiketten på kartongen och ta sedan paketet till ett DPD- utlämningsställe. Va noga med att spara kvittot från returen tills vi har bekräftat returen.

Steg 5: Så snart vi har mottagit och behandlat din retur så kommer du att få in återbetalningen på ditt bankkonto inom några dagar. Har du några frågor, så tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

 

Är det möjligt att byta produkter?

För tillfället så är det inte möjligt att byta ut din produkt. Om din produkt uppfyller villkoren för retur så kan du skicka tillbaka din produkt och sen göra en ny beställning för den produkt du väljer.

 

© VONROC 2023