Med denna batteridrivna sticksågen så är alla dina jobb klara på nolltid!

Upptäck vår VONROC batteridrivna sticksåg. Även vid långvarig användning så klarar vår sticksåg jobbet tack vare ett VPower 20V batteri.
Sticksågsbladen kan byttas utan några extra verktyg och sågvinkeln är justerbar från 0 - 45° grader. Sticksågen har ett finsnitt och tre olika pendelpositioner. Sågen rör sig inte bara upp och ner utan lätt framåt och bakåt. Detta är idealt när man ska såga långa bitar i mjukt material.

VONROC Power 20V plattform – vilken typ av batteri behöver du till din sticksåg?

Denna maskin levereras utan batteri och laddare. Detta för att maskinen ingår i VONROC VPower 20V Plattform, en batteri plattform för flera VONROC maskiner och verktyg. Du kan välja att beställa med ett batteri eller två, på antingen 2.0Ah eller på 4.0Ah. Om du vill kombinera din sticksåg med en annan maskin från VONROC VPower 20V Plattform, så kanske ett batteri och en snabbladdare räcker. Välj bara det du behöver till ett prisvänligt och bra pris.

Med denna sticksåg så klarar du dom smalaste och skarpaste kurvor

Såga alltid snabba, raka linjer med vår sticksåg, tack vare den parallella guide styrningen och den användbara laserstyrningen så blir det inte snett! Dessutom så finns det en LED lampa på sticksågen för att underlätta även på mörkare arbetsplatser. Njut av ett mjukt grepp och oroa dig inte för en oönskad start tack vare säkerhetsbrytaren. Sticksågen kan användas för att såga i laminat men också för att göra former i trä, metall och plast.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

VONROC sticksåg JS501DC kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck.  I förpackningen finner du också en användbar verktygspåse som du kan förvara din maskin i samt ett medlemskort hos VONROC.

Innehåll:

  • 1x JS501DC Sticksåg
  • 1x HCS sågblad för trä (längd 115mm, 6TPI)
  • 1x HSS sågblad för metall (längd 76mm, 25TPI)
  • 1x Parallell sågguide
  • 1x Insexnyckel
  • 1x VONROC verktygspåse
  • 1x VONROC medlemskort

Mer information
EAN Code8717479072057
SKUJS501DC
Power input20V
Mains voltage20V
No load speed0-2.500/min
Pendulum action3+1
Mitre cut adjustment0-45°
Max. saw capacity in wood50mm
Max. saw capacity in steel8mm
Max. saw stroke25mm
© VONROC 2023