Värmefläkt 2000W | För rum upp till 20 m2

Du sparar:
539,00 kr Inkl. Moms
Fortfarande 10+ i lager

Behaglig temperatur på hösten och vintern

Vill du ha möjlighet att ta ut ditt arbete under årets kallaste månader men du har inte värme i din lada, garage eller arbetsrum? Med VONROC EH501AC värmefläkt så du jobba på dina projekt även dom kallaste dagarna  fast i en behaglig temperatur. Värmefläkten kan också användas för att värma upp din husvagn, husbil eller under i ditt förtält under dom lite kyligare sommarkvällarna. Tack vare den justerbara temperaturen så kan du enkelt ställa in en temperatur efter din önskan.

Värmefläkten är anpassad för att värma upp utrymmen upp till 20 m2

Behöver du kyla ner ett rum ?

Inga problem, bredvid de två värmeinställningarna har fläkten även en ventilationsinställning. Värmefläkten är alltså inte bara anpassad för att uppvärmning men kan också användas för att driva ut värme, tillexempel från din husbil, husvagn eller förtält. Detta gör att du kan ha en behaglig temperatur på campingen eller i din verkstad även på sommaren.

Ta med dig värmefläkten överallt

VONROC värmefläkt har en kompakt design och är lätt. Detta i kombination med handtaget gör att fläkten blir väldigt smidig att transportera. Den inbyggda fläkten hjälper till att sprida den genererade värmen direkt. Detta gör att värmen, trots sin kompakta storlek kan nå en hög effekt på 2000W och snabbt få upp temperaturen i rummet.

Vad innehåller det miljövänliga paketet?

EH501AC värmefläkt kommer i en miljövänlig förpackning utan några färgglada tryck. Paketet innehåller även ett VONROC medlemskort.

Innehåll:

  • 1x EH501AC
  • 1x VONROC Medlemskort

Mer information
EAN Code8717479083374
SKUEH501AC
Power input2000W
Mains voltage220-240 V
© VONROC 2022