Skydda dina loungemöbler med detta VONROC skyddsöverdrag 215x215x85 H: 70cm

Detta L-formade lounge överdraget från VONROC är ett överdrag i premiumkvalitet som är tillverkat av PP Multifilament och kommer i en modern svart färg. Överdraget har en skyddande beläggning. Materialet och beläggningen har utvecklats speciellt för dessa överdrag och är resultatet av år av forskning, utveckling och kontinuerliga förbättringsprocesser. Dina lounge möbler kommer att förbli snygga och fräscha längre med detta skyddande överdrag och de kommer också att hålla längre! Överdraget är 215cm långt, 85cm brett och 70cm högt och det passar för L-formade soffor.

Viktigaste fördelarna med detta skyddsöverdrag för lounge möbler:

  • Överdrag av högsta kvalitet tillverkat av PP Multifilament.
  • Utrustat med en skyddande beläggning.
  • Mycket lätt att sätta upp, med kardborreband i varje hörn för att fästa överdraget till dina möbler. Se till att du fäster överdraget ordentligt så att det inte fångas av vinden.
  • Alla sömmar och hörn är täckta med skyddstejp för att garantera att överdraget är vattentätt. Med vissa möbler rekommenderar vi att placera ett föremål (t.ex. en liggande hink) under överdraget för att inte vattenpölar ska bildas vid regn. Om det skulle uppstå pölar så ta bort dem.
  • Frostbeständig, UV-beständig och färgbeständig. Använd året runt! Vi rekommenderar starkt att du regelbundet tar bort skyddet för att vädra det.
  • Skyddsöverdraget är motståndskraftigt mot bom och fågelspillning som skulle skada andra överdrag permanent.
  • Materialen i våra överdrag har testats av TÜV Rheinland för UV-influenser, vattengenomsläpp, temperaturinfluenser och slitage så att kvaliteten är garanterad.

Viktigt tips för användandet av skyddsöverdraget

Placera aldrig överdraget på våta/fuktiga möbler, låt dem torka ordentligt. Detta förhindrar fuktskador och mögel. Innan du placerar överdraget ska du först ta bort eventuella kuddar/dynor. Trots att överdraget är vattentätt så kan tyg bli fuktigt. För dina kuddar/dynor så kan du använda vår speciella kuddpåse, tack vara den kan du förvara kuddar och dynor snyggt inomhus, i ditt skjul, på vinden, garaget osv.

Vad innehåller förpackningen?

  • 1x Skyddsöverdrag för Loungemöbler – L- format  – 215x215x85cm H:70cm

Mer information
EAN Code8717479093885
SKUGC504XX
© VONROC 2024