En såg med alla de viktiga funktionerna

En utmärkt kap- och geringssåg med alla de viktiga funktionerna som en såg ska ha. Denna VONROC kap- och geringssåg har stor kraft, i kombination med noggrannhet och precision. En enastående maskin till bra pris. Maskinen är utrustad med spårlinjesystem, vilket ger en synlig och rak såglinje. Detta medger att du kan utföra ditt arbete med yttersta precision. Tack vare den integrerade LED-belysningen, så kan du utföra ditt arbete även vid dåliga ljusförhållanden. Ditt arbetsstycke kommer att vara väl upplyst.

Från och med nu, kommer du att utföra dina arbeten både fortare och mer effektivt

MS501AC kap- och geringssåg har justerbara funktioner. En stor fördel av detta är att du enkelt och säkert kan såga långa brädor i samma längd. Med denna maskin kan du såga stora dimensioner upp till 65 x 340 mm. Denna kapacitet får du tack vara de extra långa glidstängerna. De parallella glidstängerna ger dig maximalt stöd vid alla materielstorlekar och geringskombinationer.

Mobilt kraftpaket

Denna kap- och geringssåg med sin effekt på 2000W, med sitt lägsta varvtal på 4700 rpm, är en rejäl maskin. Du behöver inte anstränga dig mer. Maskinen väger endast 12kg och tack vare sin låga vikt så är den lätt att transportera och dessutom utrustad med ett handtag och en speciell transport mod.

Lätt och enkel användning

Alla hörn som behöver sågas kan göras utan några extra verktyg eller utrustning. Du kan också nyttja de markerade geringsvinklarna på sågbänken. 0°, 15°, 22,5°, 30° och 45° sågvinklar kan snabbt och exakt ställas in. Sågklingan kan enkelt bytas ut tack vare maskinens axellås.

Vad behöver du såga?

Med denna VONROC MS501AC kap- och geringssåg kan du såga i hårda och mjuka träslag, spånskivor och fiberskivor. Till exempel kan du såga laminatskivor eller parkettgolv. Denna kapsåg är också utmärkt till att kapa tjockare brädor, till exempel för att kapa reglar till ett bygge eller trädgårdsskjul. Vid användning av längdindikatorn kan du enkelt såga brädor i samma längd utan att mäta och markera varje bräda. Med djupstopp kan du enkelt få samma djup vid spårnings- och falsningsarbeten i dina bräder t.ex. för att göra spår för träbearbetning. Med en sågklinga på 216mm och 40 sågtänder, kan du omedelbart sätta igång med dina projekt. Denna maskin är det optimala verktyget för både snabb, effektiv och fin sågning.

Exakt och robust i en maskin

En efter en, planka efter planka, skiva efter skiva, ditt resultat kommer att ha samma utmärkta precision. Du vill lita på dina verktyg. Denna kap- och geringssåg förtjänar din tillit. Det är en robust såg gjord av aluminium, vilket garanterar hållbar- och noggrannhet.

Säkerhet - högsta prioritet

Den elektriska säkerhetsbryteran garanterar optimal säkerhet. När on/off knappen släpps stoppas sågklingan snabbt inom några sekunder. Denna funktion finns där för att öka din egen säkerhet tillsammans med skyddskåpan. Materielklämmor kan placeras på båda sidorna om sågklingan så att ditt arbetsstycke alltid är fixerat. En dammpåse medföljer leveransen, men du kan också ansluta sågen till en (industri) dammsugare. Detta skapar en bättre överblick över din såglinje, mindre damm, och en säkrare arbetsmiljö.

Vad innehåller den miljövänliga förpackningen?

MS501AC kap- och geringssåg levereras i en miljövänlig kartong utan färgglada tryck. Paketet innehåller även ett VONROC Medlemskort.

Innehåll:

  • 1x Kap- och geringssåg.
  • 1x sågklinga TCT/HW 40T (Ø 216 x 30 x 2.8/1.6 mm) (monterat)
  • 1x Dammpåse
  • 1x nyckel för byte av sågklinga
  • 2x bordsförlängare (monterade)
  • 1x Matrialklämma
  • VONROC Medlemskort.

Mer information
EAN Code 8717479072088
SKUMS501AC
Power input2000W
Max. saw depth340
Saw blade dimensions216mm
Angle for bevel cutting45°
Angle for mitre cutting45°
No load speed4700/min
Max. saw capacity at 45°38
© VONROC 2024