GARANTI 

Trots det faktum att vi producerar våra produkter med största försiktighet så kan något alltid gå fel, naturligtvis är vi här och hjälper dig om du stöter på några problem.

Den lagliga garantin på två år för maskiner och sex månader för icke – slitna tillbehör, batterier och laddare. Detta gäller alltid ditt köp på material och tillverkningsfel. Detta betyder alltså att din maskin ska inte gå sönder inom två år vid normal användning. Om produkten innehåller fel eller vi har gjort ett misstag kommer vi att tillhandhålla en ersättning.

Var försiktig så att du inte förlorar garantin på grund av felaktig användning och underhåll. Garantin upphör också om produkten har öppnats av kunden själv. Observera: Läs först och använd sedan! Vi förväntar oss att våra kunder läser igenom bruksanvisningen noggrant före användning och följer instruktionerna vid användning.

Om du har frågor om garanti så ber vi dig att kontakta vår kundservice först, det är väldigt ofta vi kan hjälpa till direkt. Om det inte skulle vara möjligt att lösa problemet skickar vi i nästan alla fall en ny produkt direkt, medvetna om miljön och koldioxidpåverkan, utan att be om att den defekta produkten ska returneras. Vi ber bara kunden att returnera produkten för inspektion sporadiskt, slumpmässigt eller i tvivel. Om det skulle vara ett garantifall så skickar vi en ny produkt till dig och all frakt och returkostnader är på vår bekostnad.

 

Om du har några frågor eller funderingar kring garanti, tveka inte på att höra av dig till vår kundservice på service@vonroc.se eller +31 (0) 38 422 00 40.

© VONROC 2023